FORGIAFER

FORGIAFER

Podjetje ELMARS d.o.o. že več let sodeluje z FORGIAFER Srl. Za sodelovanje nas je prepričala kvaliteta izdelkov, prilagodljivost dobavitelja glede kratkih dobavnih rokov, ki so znani v naprej. Dimenzije izdelkov so določene ter prilagojene standardom EN in certifikatu. Posebno pomemben dejavnik za nas in za stranke je, da so končne cene celotnega projekta znane že ob naročilu.

O proizvajalcu:
FORGIAFER Srl je vodilni Italijanski proizvajalec dvoriščnih vrat in ograj iz kovanega železa. Ker smo dosledni v kakovosti in kratkih dobavnih rokih, smo daleč pred konkurenco. Prislužili smo si tudi EVROPSKI CERTIFIKAT ki nas od 1.5.2005 zakonsko zavezuje, da so izdelki izdelani po normativih EN 13241-1. Začetki FORGIAFER Srl segajo v 90. leta, ko se je začela proizvodnja kot domača obrt. Povpraševanje je v kratkem času skokovito naraslo zaradi oblikovnih rešitev in kakovosti izdelkov in do sedaj smo izdelali že več kot 25.000 vrat in 600 km ograj. Ponujamo izdelke, ki so že pripravljeni za vgradnjo (pocinkana, pobarvana in dimenzionirana vrata in ograje). Zaradi kratkega roka dobave in hitre vgradnje boste imeli unikaten in kakovosten izdelek, ki ga bodo vsi občudovali in vam bo nudil varnost.

Izbirate lahko med krilnimi in drsnimi vrati. Raziskave pa so pokazale, da so »monoblok« vrata najboljša rešitev. V » monoblok« izvedbi lahko izbirate vrata, ki so popolnoma avtomatizirana (v kompletu z pogonom in daljinskimi upravljavci), lahko taka, ki imajo predpripravljeno napeljavo in pa taka, ki se odpirajo ročno. Prednosti »monoblok« vrat so, da so narejena v točno določenih dimenzijah, z nosilnimi stebri in talnimi profili za vgradnjo in pomik dvoriščnih vrat - vse v enem kosu.

 
 
 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

 
    1. Elmars d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 

PRIJAVA NA E-NOVICE

    1. Elmars d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.